Fondacioni i Decentralizuar i Bamirësisë PIRL

https://www.skypirl.tech/

Fondi i Decentralizuar i Bamirësisë Pirl u krijua për të kontribuar në përcjelljen e atij mesazhi të thellë dhe të dashur, duke lidhur zemrat, duke i bërë thirrje komunitetit të bashkojë duart për të ndarë dashurinë me jetët e vështira dhe fatkeqe dhe në mënyrë që të gjithë të kenë më shumë mundësi për t'u afruar së bashku për një jetë të ndritshme. e ardhmja e jetimëve, e studentëve të studjuar që kanë ende një rrugë me gunga drejt dijes, e të moshuarve të pafuqishëm dhe e pacientëve të varfër në nevojë. fuqi para mundësisë së mjekimit për të rifituar jetën…

Misioni i SkyPirl nuk është vetëm të tregojë simpati dhe ndarje, por edhe të bëjë që aktivitetet bamirëse të Fondacionit të sjellin efekte praktike dhe të qëndrueshme që mund të ndryshojnë fatin e një personi, për një jetë më të mirë sot. E djeshmja dhe e nesërmja janë më të mira se sot. Bërja e gjërave kuptimplota nga zemra do ta bëjë jetën tuaj dhe ata përreth jush më kuptimplotë. Le të shkojmë me fondin e decentralizuar të bamirësisë sepse jeta ka nevojë urgjente për zemrat për të zgjatur rrugën e mirësisë dhe për të zgjatur krahët e dashurisë…

Fondet e decentralizuara të bamirësisë përdoren vetëm për qëllime bamirësie si mbështetja e të varfërve, ndërtimi i shkollave, spitaleve, mbështetja e shkencëtarëve që shpikin projekte të reja që përfitojnë shoqërinë, etj.,

Wallet address: 5CwShbvMrFJ6X9jcKUcAm4kPEzczbhf3SfDVurQG8Ydp5ips

Total amount: A000000 Pirl coin

List of fund-payers:

👏LưuPhưởng (Việt Nam): 400000 Pirl coin

Txid: https://subscan.skypirl.org/skyrhc/event/1382502-1

Si punon?

Përdorimi i fondeve për qëllime bamirësie nuk do të lejohet për të shitur asnjë nga monedhat e një milion Pirl. Kjo do të ndikojë gjithashtu në vlerën e monedhës Pirl dhe fondi do të shterohet shpejt, pasi fondi do të përdoret për qindra vitet e ardhshme. Pra, një milion Pirl do të vendoset te vërtetuesit dhe do të marrë shpërblimin ditor të aksioneve, ky fitim do të lejohet të shitet dhe të raportohet në bordin e mesazheve si dhe shpenzimet e çdo bamirësie. Ose do t'i dërgojë të ardhurat nga nominimi në bamirësi në mbarë botën

Krijoni një propozim për të mbledhur para për bamirësi

Hapi 1: Klikoni në lidhjen e mëposhtme:

https://skypirl.net/#/treasury

Pas krijimit të një propozimi të suksesshëm, do të prisni që këshilli i SkyPirl të bie dakord dhe të miratojë. Ju duhet të merrni 8 nga 13 anëtarë të këshillit për të votuar "Po" për të marrë para nga thesari.

Nëse krijoni një propozim të suksesshëm. Fondet nga adresa e portofolit të bamirësisë së decentralizuar do të dërgohen në thesar. Këto para merren nga kuleta e bamirësisë, jo nga thesari. Për shembull, nëse propozoni 1000 monedha Pirl, portofoli i bamirësisë së decentralizuar do të dërgojë 1000 monedha Pirl në thesar.

Shënim: Portofoli i propozuesit do të bllokohet 5% e shumës së propozuar. Nëse propozimi është i suksesshëm, do t'ju kthehet 5%. Nëse propozimi dështon, ju do të humbni 5%, këto para do të digjen dhe nuk mund t'i ktheni ato. Kjo do t'i mbajë njerëzit të mos dërgojnë mesazhe të padëshiruara për thesarin. Për shembull ju propozoni monedhë 1000 Pirl, atëherë do të mbylleni 50 Pirl.

SmallMarine

Room-House.com SkyPirl Pirl Rumhaus

Last updated