PIRL Децентрализирана добротворна фондација

https://www.skypirl.tech/

Децентрализираниот добротворен фонд Pirl беше формиран за да придонесе за пренесување на таа длабока и љубезна порака, поврзувајќи ги срцата, повикувајќи ја заедницата да ги здружи рацете за да сподели љубов со тешките и несреќни животи и за сите да имаат повеќе можности да се зближат заедно за светли иднината на сирачињата, студиозните студенти кои сè уште имаат трнлив пат до знаењето, беспомошните постари луѓе и сиромашните пациенти. моќ пред можноста за лекување да си го врати животот…

Мисијата на SkyPirl не е само да покаже сочувство и споделување, туку и да направи добротворните активности на Фондацијата да донесат практични и одржливи ефекти кои можат да ја променат судбината на една личност, за подобар живот денес. Вчера и утре се подобри од денес. Правењето значајни работи од срце ќе го направи вашиот живот и оние околу вас позначајни. Ајде да одиме со децентрализираниот добротворен фонд затоа што на животот му требаат срца за да го продолжи патувањето на добрината и да ги прошири рацете на љубовта…

Децентрализираните добротворни фондови се користат само за добротворни цели, како што се поддршка на сиромашните, изградба на училишта, болници, поддршка на научниците кои измислуваат нови проекти од корист на општеството итн.,

Wallet address: 5CwShbvMrFJ6X9jcKUcAm4kPEzczbhf3SfDVurQG8Ydp5ips

Total amount: A000000 Pirl coin

List of fund-payers:

👏LưuPhưởng (Việt Nam): 400000 Pirl coin

Txid: https://subscan.skypirl.org/skyrhc/event/1382502-1

Како работи?

Употребата на средства за добротворни цели нема да биде дозволена за продажба на која било од монетите А милион Pirl. Ова исто така ќе влијае на вредноста на монетата Pirl, а фондот брзо ќе се исцрпи, бидејќи фондот ќе се користи во стотици години. Така, еден милион Pirl ќе биде обложуван кај валидаторите и ќе добива дневна награда за влог, оваа добивка ќе биде дозволено да се продаде и да се пријави на таблата за пораки, како и трошење на која било добротворна организација. Или ќе ги испрати приходите од номинацијата на добротворни организации ширум светот

Направете предлог за собирање пари за добротворни цели

Чекор 1: Кликнете на врската подолу:

https://skypirl.net/#/treasury

Откако ќе креирате успешен предлог, ќе почекате советот на SkyPirl да се согласи и одобри. Мора да добиете 8 од 13 членови на советот да гласаат „за“ за да добиете пари од касата.

Ако креирате успешен предлог. Средствата од адресата на паричникот на децентрализираната добротворна организација ќе бидат испратени во трезорот. Овие пари се земаат од паричникот на добротворната организација, а не од касата. На пример, ако предложите 1000 монети Pirl, паричникот на децентрализираната добротворна организација ќе испрати 1000 монети Pirl во ризницата.

Напомена: Паричникот на предлагачот ќе биде заклучен 5% од предложениот износ. Доколку предлогот е успешен ќе ви бидат вратени 5%. Ако предлогот не успее, ќе изгубите 5%, овие пари ќе бидат изгорени и не можете да ги вратите. Ова ќе ги спречи луѓето да ја спамираат ризницата. На пример, предлагате паричка од 1000 Pirl, а потоа ќе бидете заклучени 50 Pirl.

SmallMarine

Room-House.com SkyPirl Pirl Rumhaus

Last updated